Det var inte igår...





Måndag 30 augusti 2010 - Det var inte igår...


Höstterminen har startat...
Eleverna har kommit igång...
Sommaren har flytt...
Livet trampar på... med haltande steg.

Sommaren tog slut lite väl snabbt och jag fick ju en haltande sådan pga stenen på min fot  och operationen av min tåsena. Och trots att läkningen går framåt så är det inte bra och ibaland kännns det som om jag aldrig ska gå normalt igen. Men, jag tränar och ska få sjukgymnastik inom kort så det finns hopp.

Ja å så har jag tänkt hinna med lite studier vid sidan av, fast när jag läser litteraturlistan och studiplaneringen känns det tuuft. Men, men... vi får se...

Å så har det varit en sommar, trots allt, med en del gösfike... inte så mycket bilder (kommer) eftersom det mest är små gösar, men det har blivit hyfsat många... Med Pelle i Molkomsjön. Jiggfiske såklart...

Har köpt lite vertikalprylar
 fast jag har haspelversionen...

Observera den fina mössan...

Men den här som Pelle tog var väl lite fin trots att vi inte plockar storgösarna... men dom kommer väl till helgen....

Speciellt glad är jag faktiskt över att ha lyckats vertikalfiska några gösar ur Vänern, runt Hammaröa... Tycker det är mycket svårare där. Större vatten, större djup... klarare vatten... svårare helt enkelt..
Fast det är ju faktiskt Pelles lokalkännedom som gör att det gått så bra som det gjort i hans hemmasjö...


Ja, och Matilda är ofast i Göteborg för tillfället och i dagarna nu så tror jag hon ska veta om hon fått ett vikariat eller inte.. jag måste ringa och kolla.

Och Albert växer på och charmar oss ibland och gör oss tokiga ibland. Som en 3-åring ska vara alltså.

Och Maia har blivit stor. Börjat gymnasiet. Och blivit vuxen på många sätt. Så henne ser vi knappt röken av eftersom det mest är vänner som gäller nu.

Och Yvve och jag trivs gott i vår nya lägenhet... för det mesta när inte jag surar över något.
Ja, det var allt för denna gång.

See Ya!





RSS 2.0