Fiskefeber!!!



Tisdag 28 juli 2009

Till helgen blir det fiske... I Gräsmark. Och det börjar dallra i fiskenerverna...
Har börjat packa och kolla kartor, välja drag och fantiserar om fiskafänga...
Hit ska vi...


Bara att hoppas på någorlunda uppehåll i vädret. Det behöver inte bli soligt och pötthett, det blir bara jobbigt och dåligt bäcköringsfiske, men inte heller skyarnas förbannelse som sänks ned över oss... då blir det dåliga fiskare istället.
Nej, skulle man kunna önska sig växlande monighet, 18 grader och inget regn, några droppar under dan på sin höjd men en kort stund och inte av några störe mängder. Jadå skulle det vara nog för mig.




Lite osamlade tankar, med andra ord - spridda funderingar!





Torsdag 23 juli 2009 - grått och mulet som vanligt denna julimånad


Ja, sommaren regnar bort och fisket och badet med det känns det som. Hade en önskan om flera fisketurer i Molkom med Pelle men det har inte blivit av. Det som det blivit mest av är aboorturer i Vänern med familj och vänner. Och det gav några som var hyfsat stora med mina mått mätt. Men jag har lång väg att vandra innan jag kan stoltsera med STORA abborrar... är ju ny på det här så det finns massor att lära.  Men just nu är det fiskeresa på gång, till helgen. Med tony och Nollen. Utgår från Sysslebäck sen ner till Lekvattnet... Rapport kommer!
   

Men förutom fisket så har det varit stugan och hemmavid på Färjestad. Albert har fått alltför lite bad och Maia har varit på för mycket fotbollscuper tycker pappa. Matilda har varit hos oss en del och jag har fått mersmak...
Älskar er alla...

Midsommar och dans med Albert

Maia tar sig en funderare över livet...

Matilda lutar sig tillbaks i stugsoffan...




RSS 2.0